Program laborator: LUNI - VINERI: 7:30 - 20:00
calculator pret analize medicale
HOME  »  Despre noi  »  Cine suntem?

       

       Renamed Laborator Analize Medicale a luat nastere in anul 2008 in Craiova, avand in spate experienta Holding-ului Renamed Farma, infiintat in 1994 si compus din: cele patru clinici de dializa si nefrologie in Craiova, Drobeta Tr. Severin, Oradea si Rm.Valcea; firma de import si distributie de consumabile si aparate medicale; serviceul si mentenanta aparatelor de hemodializa, statiile de osmoza inversa si instalatii de refrigerare si transportul pacientilor care necesita hemodializa.

       Renamed Laborator Analize Medicale este acreditat RENAR, conform certificatului nr. LM 368, avand implementat un sistem al calitatii conform standardului SR EN ISO 15189:2013 si se afla in relatie contractuala cu C.A.S DOLJ si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. 
      Exista o preocupare permanenta in ceea ce priveste adecvarea laboratorului la perspectivele de dezvoltare ca urmare a progresului tehnic, cerintelor clientilor si o permanenta instruire a personalului.

         Misiunea noastra este sa oferim Olteniei un laborator ultramodern ce functioneaza dupa standarde europene, care totodata garanteaza profesionalism, promptitudine si cel mai bun raport calitate - pret.

        Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate de laboratorul Renamed, a fost castigata prin efortul continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru, pastrand accesibilitatea prin politica de preturi.

        Respectarea normelor de calitate si preocuparea pentru acuratetea rezultatelor oferite pacientilor se regasesc atat  in dotarea laboratorului cu aparatura ultraperformanta cat si in instruirea periodica a personalului specializat. 

        Probele de laborator exprima in mod obiectiv modificarile survenite in morfologia, functiunea si biochimia organismului si evidentiaza agentii agresivi, factorii etiologici ai imbolnavirilor, iar utilizarea rezultatelor de laborator depinde de doi factori de baza: recoltarea corecta a produselor supuse analizelor si efectuarea analizelor propriu-zise.

     Dispunand de aparatura de ultima generatie, analizele medicale se lucreaza in laboratorul propriu. In cazul unor analize ultraselective, probele se trimit la laboratoare de renume din Franta si Germania, cu respectarea conditiilor speciale de transport.